Talisker select reserve. Game of thrones. House greyjoy.

Hey people!

We zijn alweer aangekomen bij de laatste 3 whisky’s uit de game of thrones serie. Helaas… want ook al was het niet altijd even top op whisky gebied het was wel super leuk om te doen!

Maar we zijn er nog niet! We hebben er dus nog 3 te gaan en gaan vandaag beginnen met de Talisker!

Weer even snel 2 fotootjes van het design.

Helaas dus ook bij gekleurd maar as always een strak design.

Maar we gaan het hebben over de whisky.

En hell yeah! Eindelijk een whisky die me omver kon blazen!

Even walsen met dat glas en let’s go!

Ik ruik de heerlijke herkenbare geur van een goeie Talisker!

De rook dringt je neus binnen iets verder ook chocolade en karamel.

Tijd om de whisky te proeven.

Oke… zout en karamel! Tegenwoordig is alles in “salted caramel” smaak te vinden. Dusja waarom de whisky niet haha. Die heerlijke Talisker rook komt goed uit de verf in deze whisky!

De afdronk is lang en redelijk complex met een zoute en rokerige smaak. Maar ook de chocolade proef je.

Wauw ik heb echt genoten van deze whisky! Dit is de eerste uit de serie waar ik met gemak een fles van zou halen als de serie nog een keer uitkomt (als ik de verhalen moet geloven komen ze nog een keer deze zomer)

Cheers!

Robbert

Advertenties

Auteur: confessionsofawhiskyfreak

hey people, welkom op mijn blog! Mijn naam is Robbert, geboren op 2 december 1991 en ik ben de bedenker van de blog “confessions of a whisky freak” Qua baan werk ik in de zorg. Een super mooie baan waar ik met veel plezier naar toe ga. Mijn vriendin is al jaren blogger (www.edithsofia.nl) en om haar zo bezig te zien met haar blog heeft mij ook geïnspireerd om mijn eigen blog te starten maar dan over mijn grote hobby... whisky! Wat kan je zoal verwachten? Reviews van whisky, whiskey, bourbon. Maar af en toe maken we ook eens een uitstapje naar bijvoorbeeld een lekker gerecht. Maar soms ook iets van een gadget of baard stuff. Vaak dan wel weer whisky gerelateerd uiteraard. Voor contact kunt u mailen naar: info@confessionsofawhiskyfreak.nl Ik sta open voor suggesties, tips, vragen & samenwerkingen. Cheers! Robbert ( confessions of a whisky freak)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *