Singleton of Glendullan select. Game of thrones house Tully.

Hey people!

Tijd voor de game of thrones whisky nummer 3!

Vandaag de beurt aan de Singleton of Glendullan select. Ikzelf heb nog helemaal geen ervaring met enige whisky van de Singleton of Glendullan dus ik ben benieuwd.

Zoals altijd weer een mooi etiket en een prachtige koker. Zeker het bewaren waard al zeg ik het zelf. Maar dat is de hele serie natuurlijk.

Zoals je op de achterkant kan lezen van de fles en stiekem konden we het eigenlijk ook wel raden is deze whisky ook weer bij gekleurd.

Genoeg over het design. Tijd om het over het vloeibaar goud te hebben!

Op de neus ruik je vooral bloemen en fruit. Maar ook de specerijen zorgen voor prikkelende neusvleugels.

Meer kan ik er zo even niet uithalen dus ik neem een eerste slok.

Ik vergeet hem door mijn nieuwsgierigheid door me mond te rollen en krijg een onwijze slok peper en andere specerijen. Holy moly die had ik even niet zo scherp verwacht. 1 ding is 100% zeker. Dit is een spicy whisky!

2de slok. Goed alle hoeken van de tong meenemen.

Ik proef hout, sinaasappel, vanille, en het fruitige en bloemige komt omhoog. Best een lekkere whisky eigenlijk!

De afdronk is lang en warm door alle “spicyness” die in deze whisky zitten maar ook wel erg droog.

Ik vond dit best een prima whisky eigenlijk. Een mooie whisky om te delen met je vrienden! Maar ik wordt er niet door weggeblazen.

Heb jij al eens een goeie Singleton gedronken?

Cheers!

Robbert

Advertenties

Auteur: confessionsofawhiskyfreak

hey people, welkom op mijn blog! Mijn naam is Robbert, geboren op 2 december 1991 en ik ben de bedenker van de blog “confessions of a whisky freak” Qua baan werk ik in de zorg. Een super mooie baan waar ik met veel plezier naar toe ga. Mijn vriendin is al jaren blogger (www.edithsofia.nl) en om haar zo bezig te zien met haar blog heeft mij ook geïnspireerd om mijn eigen blog te starten maar dan over mijn grote hobby... whisky! Wat kan je zoal verwachten? Reviews van whisky, whiskey, bourbon. Maar af en toe maken we ook eens een uitstapje naar bijvoorbeeld een lekker gerecht. Maar soms ook iets van een gadget of baard stuff. Vaak dan wel weer whisky gerelateerd uiteraard. Voor contact kunt u mailen naar: info@confessionsofawhiskyfreak.nl Ik sta open voor suggesties, tips, vragen & samenwerkingen. Cheers! Robbert ( confessions of a whisky freak)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *