Hey people,

Blackadder heeft in januari 2019 een nieuwe fles gelanceerd genaamd de puff adder.

Een vriend van mij heeft zo’n heerlijke fles weten te bemachtigen dus dat schreeuwde om een review.

De puff adder is dus een gloednieuwe botteling van de meesterlijke whisky makers bij Blackadder. Deze whisky is een blended whisky en heeft een mooie prijs van rond de €60. Geen geld voor de kwaliteit die Blackadder altijd levert!

De Blackadder komt in een kartonnen box met achterop weer een leuk kort verhaaltje over de whisky.

Op de zijkanten staat heel groot Blackadder. Staat gaaf in je kast!

Op de doos staat dat deze whisky ook goed te mixen valt. Persoonlijk vind ik dat vloeken in de kerk haha. Whisky mixen is niet “my cup of tea”.

De whisky heeft een stro geel / witte wijn achtige kleur en heeft 46% alcohol.

Op de neus vond ik deze whisky erg prikkelend. Duidelijke aardse tonen, gepaard met een rottende muffe kelder geur, turf en hooi.

Is dit een smaakvolle blend? Jazeker!

Smaken van gras, licht zoete vruchten, dikke rook en aardse smaken komen je tegemoet.

De afdronk heeft een klein bittertje, is droog, zuur en vettig.

Een hele fijne goeie blended whisky van Blackadder. Hoge kwaliteit zoals we gewend zijn van hun en dan ook nog een mooi prijsje.

Hebben jullie thuis ook een Blackadder staan?

Cheers!

Robbert

Advertenties

Auteur: confessionsofawhiskyfreak

hey people, welkom op mijn blog! Mijn naam is Robbert, geboren op 2 december 1991 en ik ben de bedenker van de blog “confessions of a whisky freak” Qua baan werk ik in de zorg. Een super mooie baan waar ik met veel plezier naar toe ga. Mijn vriendin is al jaren blogger (www.edithsofia.nl) en om haar zo bezig te zien met haar blog heeft mij ook geïnspireerd om mijn eigen blog te starten maar dan over mijn grote hobby... whisky! Wat kan je zoal verwachten? Reviews van whisky, whiskey, bourbon. Maar af en toe maken we ook eens een uitstapje naar bijvoorbeeld een lekker gerecht. Maar soms ook iets van een gadget of baard stuff. Vaak dan wel weer whisky gerelateerd uiteraard. Voor contact kunt u mailen naar: info@confessionsofawhiskyfreak.nl Ik sta open voor suggesties, tips, vragen & samenwerkingen. Cheers! Robbert ( confessions of a whisky freak)

1 gedachte over “Blackadder puff adder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *