Hey people!

Laatst werd ik door mijn moeder getipt dat er in Heerhugowaard een nieuwe barbier zat. Dit schreeuwde natuurlijk om een bezoekje!

Ik had mijn baard al een tijdje laten groeien dus die mocht wel weer eens goed strak gemaakt worden.

De barbier zit op een top locatie! Op de hoek van de middenwaard. Dus ideaal even langs gaan voor het boodschappen doen bijvoorbeeld of als je vrouw gaat shoppen.

Ik kon zo naar binnen lopen zonder afspraak maar je kan er ook een afspraak maken.

Emre is de baas van de zaak en heten me welkom. Emre was nog bezig met een klant dus ik nam plaats in het wacht gedeelte en wachtte tot het mijn beurt was.

Ondertussen googelde ik even naar barberclub wens. Ik vroeg me namelijk erg af hoe de naam was ontstaan. Ik vond een leuk artikel online over Emre en zijn zaak waarin hij verteld dat hij vaak langs deze locatie reed en dan tegen zijn vrouw vertelde dat de wens er was om op die locatie zijn eigen zaak te openen. Ik vind het altijd leuk als er een verhaal om de naam heen zit.

Hiervoor was deze barbier 15 jaar lang mede eigenaar van een zaak in Alkmaar.

In de zaak zelf hangt een relaxte sfeer. Er speelt rustige lounge muziek op de tv en Emre is zelf ook een rustig type. Je voelt je dus al snel op je gemak hier.

Ik ben al bij een paar barbierzaken geweest maar het viel me hier op dat de prijzen lager zijn dan wat ik normaal betaal.

De klant voor me was klaar en Emre ging even alles klaar maken voor me zodat ik weer op een schone plek zat.

Alles dik voor elkaar dus.

Emre vroeg of ik wat wilde drinken en wat ik precies wilde met mijn baard. Hij zag het helemaal voor zich en begon met het trimmen en bij knippen van mijn baard.

Na een tijdje vroeg Emre of ik tevreden was hoe het er toen uit zag. Alles zag er weer strak uit en het “springerige” was er van af.

Ik mocht me hoofd weer op de steun leggen en Emre kwam aan met wat handdoeken en een bakje warme scheerschuim.

Het blijft heerlijk om je te laten scheren door een pro.

Hij stak ook nog een soort stokje in de brand en tikte dat op de randen boven in mijn baard. Ik had dit nog nooit meegemaakt en moest er stiekem wel hard om lachen. Na wat navraag is dit om de haartjes bij je oren weg te branden.

Na het scheren voedde hij mijn baard met een goeie baardolie van Elegance. Hier heb ik dan ook meteen even een flesje van aangeschaft bij hem. Heerlijk spul!

Ook masseerde hij even me hoofd en mijn schouders. Helemaal zen kwam ik weer uit de stoel.

De zaak heeft 3 stoelen om geknipt en geschoren te worden. Ruimte zat dus.

Ik ga hier zeker vaker naar toe! En kan deze barbier ook zeker aanraden.

Er wordt echt de tijd genomen voor de klant en het is niet zo dat je met 15 minuten weer buiten staat. Persoonlijk vind ik dit top. Ik zie naar de barbier gaan altijd echt als een uitje.

Hier bij barber club wens is het ook echt een uitje en voel je je weer helemaal fris zodra je de zaak weer uitloopt.

Ben je nou ooit in de buurt van Heerhugowaard ga dan zeker even langs! Ik zal de contact gegevens hier onder achterlaten.

Cheers!

Robbert

Locatie barber club wens:

Barberclub Wens
Barnsteen 2a
1703 XB Heerhugowaard
072 78 55 768 of 06 33 39 49 00

Advertenties

Auteur: confessionsofawhiskyfreak

hey people, welkom op mijn blog! Mijn naam is Robbert, geboren op 2 december 1991 en ik ben de bedenker van de blog “confessions of a whisky freak” Qua baan werk ik in de zorg. Een super mooie baan waar ik met veel plezier naar toe ga. Mijn vriendin is al jaren blogger (www.edithsofia.nl) en om haar zo bezig te zien met haar blog heeft mij ook geïnspireerd om mijn eigen blog te starten maar dan over mijn grote hobby... whisky! Wat kan je zoal verwachten? Reviews van whisky, whiskey, bourbon. Maar af en toe maken we ook eens een uitstapje naar bijvoorbeeld een lekker gerecht. Maar soms ook iets van een gadget of baard stuff. Vaak dan wel weer whisky gerelateerd uiteraard. Voor contact kunt u mailen naar: info@confessionsofawhiskyfreak.nl Ik sta open voor suggesties, tips, vragen & samenwerkingen. Cheers! Robbert ( confessions of a whisky freak)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *