Hey people!

Afgelopen week kreeg ik de uitnodiging van Ubisoft om de nieuwste assassins creed virtual reality escape room als een van de eerste in nederland uit te testen samen met 3 vrienden.

Wat een gave en mooie kans! Hieronder lees je alles over onze ervaring bij VR world Breda.

Toen ik het bericht van Ubisoft binnen kreeg wist ik meteen wie ik mee moest nemen.

We hebben een vrij vast game groepje met vrienden met daarin een aantal grote assassins creed fans. De keuze was dus snel gemaakt en een datum was snel geprikt.

Binnen een paar dagen waren wij onderweg naar Breda om deze bizarre ervaring mee te maken!

Na een reis van 1.5 uur en een snelle eet stop onderweg kwamen we aan bij VR world. We spraken af met een medewerker op de “meeting point” vlakbij het gebouw.

Parkeren konden we op een parkeerveldje zo’n 50-100 meter afstand van waar VR world zit.

Toen we binnen de muren liepen kwamen we er pas achter op wat voor gave locatie we eigenlijk waren.

We zaten midden in een oude gevangenis!

Binnen gekomen gingen we eerst even rondkijken wat er nou precies stond.

6 monsters van PC’s om alles te kunnen draaien. Grote schermen en 6 VR sets.

2 PC’s stonden op de tafel en 4 hingen er in een vierkante stellage. Dit was ons speel terrein.

Een uitleg over hoe de virtual reality werkt volgde nadat we wat drinken hadden gepakt.

Wij speelde dus met ze 4e in 1 team. Je kon ook 2 tegen 2 maar wij wilde met ze alle de ervaring als team beleven. Er zijn overigens nog meer mogelijkheden voor je teamopstelling. Dit staat allemaal op hun website .

Beyond Medusa’s gate

Ik zal in het kort zonder spoilers even het achtergrond verhaal vertellen. Deze escape room heet dus Beyond Medusa’s gate.

Je laad jezelf net zoals in de assassins creed videogames in de animus. Deze brengt jou en je vrienden terug naar Griekenland, 445 B.C. ergens op het schiereiland van de Peloponnesos, in een uitgestrekte Egeïsche kustgrot.

Hierin schijnt een eeuwen oud artefact te liggen. Het is aan jou en je vrienden om deze binnen een uur te zoeken en te vinden.

Na de uitleg waren we helemaal hyped en ready to go.

Het moment dat je als assassins creed fan in de animus wordt geladen en alles beleeft zoals de games die je uren heb gespeeld is wel echt heel erg episch!

Je begint zoals elke nieuwe game met een calibratie en dan het uitzoeken van je poppetje. Deze kan je daarna ook even customizen.

Als iedereen klaar en tevreden is met wie hij of zij in-game wil zijn dan gaat het spel echt beginnen.

Alles is donker… je ziet niks… behalve…

Een fakkel aan de muur…..

En zo begin je. Meer ga ik er niet over vertellen want dat zal je echt 100% zelf moeten gaan beleven.

Als je de game heb uitgespeeld zie je je tijd en worden er 3 foto’s van jou en je vrienden gemaakt. In-game wel te verstaan.

Deze krijg je later via de mail toegestuurd en hierop is dus ook je tijd te zien.

Na deze ervaring mochten we allemaal een goodie uitzoeken. Ik ging voor de pet en we kregen allemaal een assassins creed odyssey poster mee naar huis. Op deze game is de VR escape room ook gebaseerd.

Wat een ervaring!

Wat super gaaf was dit!

We hebben met ze 4e de gehele terugrit nog na besproken over hoe gaaf dit was.

We waren het unaniem erover eens dat dit onze meest gave game avond ooit was!

Ik heb nog wat in-game foto’s die ik mag delen.

Het is bizar hoe mooi alles is en je komt soms ogen te kort.

Ik raad elke assassins creed fan aan om deze of de andere assassins creed escape room te spelen. Dit is een geweldige ervaring!

Ook voor mensen die de game niet kennen is deze ervaring super. Alles wordt voor mensen die niet bekend zijn met de serie zo goed uitgelegd dat het voor iedereen goed te doen is!

Check dus zeker even de website voor een geweldige ervaring.

https://www.vr-world.nl

Of neem contact

Bel +31 (0) 85-0770077 of mail info@vr-world.nl

Cheers!

Robbert.

Advertenties

Auteur: confessionsofawhiskyfreak

hey people, welkom op mijn blog! Mijn naam is Robbert, geboren op 2 december 1991 en ik ben de bedenker van de blog “confessions of a whisky freak” Qua baan werk ik in de zorg. Een super mooie baan waar ik met veel plezier naar toe ga. Mijn vriendin is al jaren blogger (www.edithsofia.nl) en om haar zo bezig te zien met haar blog heeft mij ook geïnspireerd om mijn eigen blog te starten maar dan over mijn grote hobby... whisky! Wat kan je zoal verwachten? Reviews van whisky, whiskey, bourbon. Maar af en toe maken we ook eens een uitstapje naar bijvoorbeeld een lekker gerecht. Maar soms ook iets van een gadget of baard stuff. Vaak dan wel weer whisky gerelateerd uiteraard. Voor contact kunt u mailen naar: info@confessionsofawhiskyfreak.nl Ik sta open voor suggesties, tips, vragen & samenwerkingen. Cheers! Robbert ( confessions of a whisky freak)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *