Hey people!

Sinds kort sinds er een nieuw bedrijf in Alkmaar en dat is zeker niet de minste.

Voor een nieuwe editie van #supportyourlocals sprak ik af met Maaike Smit van Red Warrior bij VERS eten en drinken in Alkmaar.

Red Warrior. Een stoere en pakkende naam. Maar wat is het nou eigenlijk?

In het kort:

Red warrior is een online webshop waar jij kennis kan maken met whisky / whiskey / bourbon / blends en alles wat met het wereldje te maken heeft.

Red Warrior is dus een nieuw bedrijf in Alkmaar. Het is opgericht in januari 2019 door Jesper Kordes en een paar maanden later heeft Maaike zich bij het bedrijf gevoegd. Sinds een paar maanden zijn ze nu officieel hun pakketten aan het uitrollen en zijn ze begonnen met naam maken in de whisky wereld! En dat doen ze al erg goed.

Even snel voorstellen. Maaike op links en Jesper op rechts. Deze 2 knappe koppen hebben trouwens allebei de cursus van “The Whisky Ambassador” gehaald!

Deze 2 mensen regelen dan dus ook alles rondom Red Warrior. Verder is er niemand in dienst. Een echte tweemanszaak dus!

Het doel van Red Warrior is om iedereen net zo enthousiast te maken over whisky als hun zelf al jaren zijn en whisky toegankelijk maken voor iedereen. Beiden komen ook uit een omgeving waar de liefde voor whisky ook al aanwezig was.

Zo zie je maar…. goed voorbeeld doet goed volgen!

Op de website kan je kiezen uit pakketten. Hierin zitten 5CL flesjes (genoeg voor 2 glaasjes) om zo whisky te proeven en jou smaak te ontdekken.

Bij je pakket zit een boekje van mooi kwaliteit papier. Hierin wordt wat uitgelegd over de whisky die in jou pakket zit.

Ook zitten er briefjes bij van mooi hard papier waar jij je whisky op kan omschrijven en uiteindelijk een cijfer geven om op zoek te gaan naar de lekkerste whisky’s uit jou pakketten!

De zogeheten “warrior notes”.

Op het moment van schrijven beschikt Red Warrior over zo’n 30 verschillende whisky’s. Maandelijks komen hier weer nieuwe whisky’s bij. Je krijgt namelijk nooit 2x dezelfde whisky in je pakket!

Zo kan je een mooie ontdekkingsreis maken door de wonderlijke mooie whisky wereld!

Red Warrior bied 3 verschillende pakketten aan.

Het vintage pakket:

Bestaat uit 2 whisky’s van 5CL.

De gemiddelde waarde van de whisky’s in dit pakket ligt rond de €30 per whisky

Prijs: €27,50

Het classic pakket:

Bestaat uit 4 whisky’s van 5CL.

De gemiddelde waarde van de whisky’s uit dit pakket ligt rond de €50 per whisky.

Prijs: €44,95

Het premium pakket:

Bestaat uit 4 whisky’s van 5CL

De gemiddelde waarde van de whisky’s uit dit pakket ligt rond de €100 per whisky.

Prijs: €75

Bij alle pakketten kies je zelf of je ze per maand krijgt of per kwartaal. Kan je je abonnement altijd opzeggen en zit je dus nergens voor een bepaalde tijd aan vast.

Je krijgt altijd een uitgebreide beschrijving van de whisky’s uit jouw pakket. Denk aan informatie over de smaak en de distilleerderijen en nog veel meer!

Ook de toegang tot exclusieve content die te maken hebben met jou whisky’s!

En binnenkort lanceren ze zelfs een app! Hierop kan je jouw whisky’s omschrijven en een cijfer geven en zo krijg je dus het perfecte smaak profiel.

Naast dit alles is Red Warrior nog meer dan alleen whisky proef pakket service! Ook geven ze whisky proeverijen en zijn ze te vinden op veel whisky festivals.

Ook als je ooit eens een relatie geschenk nodig heb kan je bij ze terecht!

Ow en weet je wat ik een groot plus punt vind.

Alles is gewoon in het Nederlands! Alle informatie over je whisky. de omschrijvingen. De informatie over de distilleerderij. Alles is geschreven in het Nederlands.

Dat leest toch altijd gewoon even lekker makkelijk en hierdoor sla je het vaak ook sneller op.

Dus kort samengevat:

Wil jij wel je wegwijs maken door de whisky wereld maar vind je elke keer een hele fles kopen (en dan maar afvragen of hij lekker is) te duur?

Dan is dit een mooie uitkomst voor jou!

Nooit 2x dezelfde whisky en als je hem erg lekker vind kan je daarna mooi de fles aanschaffen. Zo heb je altijd 100% goeie whisky in je kast staan.

Wil jij dit pakket wel eens uitproberen?

Gebruik dan de code “RWConfession” bij het bestellen van een pakket naar keuze en ontvang eenmalig €10 korting op je pakket!

(De code is niet hoofdletter gevoelig en is te verzilveren tot 1 oktober)

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn geworden over dit bedrijf als dat ik dat ben!

Cheers

Robbert

Advertenties

Auteur: confessionsofawhiskyfreak

hey people, welkom op mijn blog! Mijn naam is Robbert, geboren op 2 december 1991 en ik ben de bedenker van de blog “confessions of a whisky freak” Qua baan werk ik in de zorg. Een super mooie baan waar ik met veel plezier naar toe ga. Mijn vriendin is al jaren blogger (www.edithsofia.nl) en om haar zo bezig te zien met haar blog heeft mij ook geïnspireerd om mijn eigen blog te starten maar dan over mijn grote hobby... whisky! Wat kan je zoal verwachten? Reviews van whisky, whiskey, bourbon. Maar af en toe maken we ook eens een uitstapje naar bijvoorbeeld een lekker gerecht. Maar soms ook iets van een gadget of baard stuff. Vaak dan wel weer whisky gerelateerd uiteraard. Voor contact kunt u mailen naar: info@confessionsofawhiskyfreak.nl Ik sta open voor suggesties, tips, vragen & samenwerkingen. Cheers! Robbert ( confessions of a whisky freak)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *