Hey people!

Als eerste natuurlijk allemaal een gelukkig nieuwjaar! Dat we in 2019 maar mooie content mogen maken.

Vandaag een artikel over mijn globe bar. Hier staan al mijn whisky’s (en andere dranken) in.

Ik had op internet al vaker zo’n “drank wereld bol” gezien. Ik vond dit super gaaf en wilde dit ook graag hebben voor in ons huis. Ook omdat ik nog niet echt een plek had (behalve boven op een keukenkastje) voor mijn flessen whisky en omdat ik de look ervan gewoon super dope vond.

Dus ik op google aan de slag op zoek naar de perfecte globe bar. Nou… daar zijn er nogal wat van.

Met tafelblad, zonder tafelblad, hoog, laag, complete tafels met daar in een bol enzovoort. En dan had je ook nog een prijsklasse waar een onwijs verschil in zat.

Uiteindelijk mijn oog laten vallen op globe bar met een klein “tafelblad”, dit leek mij het handigst omdat ik dan ook meteen mijn drankjes daar op in kon schenken.

De bar is 1 meter hoog. 77cm lang en 45 cm breed. Dit leek mij ook een mooie afmeting.

Dus bestellen maar dacht ik.

Nou toen kwam me er een doos binnen… holy shit wat een ding haha.

Alles zit erg netjes verpakt. Ook de handleiding is super easy te lezen. Hierdoor kon ik met mijn 2 linkerhanden makkelijk alles in elkaar zetten.

Alles schroeft makkelijk in elkaar en het in elkaar bouwen duurt echt niet lang. Ik was met zo’n 30 minuutjes klaar. En dat is gerekend met de tijd die ik nodig had om af en toe foto’s te maken en het gebruikelijke WhatsApp verkeer tussendoor.

Zoals je kan zien is er onder de kap van de wereld bol ruimte voor (wijn)glazen. Je glencairn model whisky glas gaat ook wel passen maar grote ronde glazen die vaak gebruikt worden voor whisky on the rocks niet.

Onder kan je mooi al je flessen kwijt. En ook onder de kap past 1 fles. Daar zet je dus je meest speciale whisky of mooiste fles haha.

En dat was hem al. Zo simpel zet je hem in elkaar en heb je een echte eye catcher in je huis staan. Ik heb hem nu bijna een jaar maar ben er elke dag nog blij mee en vind hem nog steeds super gaaf!

Ik zal hier onder een linkje plaatsen waar ik hem vandaan heb. Ik zag dat hij nu in de actie was voor €106,99.

https://www.vidaxl.nl/e/8718475859574/vidaxl-globebar-vrijstaand-hout

Hebben jullie ook iets speciaals thuis waar jullie je drank in of op zetten? Let me know🤘🏻

Cheers,

Robbert

Advertenties

Auteur: confessionsofawhiskyfreak

hey people, welkom op mijn blog! Mijn naam is Robbert, geboren op 2 december 1991 en ik ben de bedenker van de blog “confessions of a whisky freak” Qua baan werk ik in de zorg. Een super mooie baan waar ik met veel plezier naar toe ga. Mijn vriendin is al jaren blogger (www.edithsofia.nl) en om haar zo bezig te zien met haar blog heeft mij ook geïnspireerd om mijn eigen blog te starten maar dan over mijn grote hobby... whisky! Wat kan je zoal verwachten? Reviews van whisky, whiskey, bourbon. Maar af en toe maken we ook eens een uitstapje naar bijvoorbeeld een lekker gerecht. Maar soms ook iets van een gadget of baard stuff. Vaak dan wel weer whisky gerelateerd uiteraard. Voor contact kunt u mailen naar: info@confessionsofawhiskyfreak.nl Ik sta open voor suggesties, tips, vragen & samenwerkingen. Cheers! Robbert ( confessions of a whisky freak)

1 gedachte over “Mijn globe bar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *