Hey people!

Ik wilde al een tijdje donkere achterlichten in mijn auto. Ik vind dit een stukje stoerder staan dan de standaard lampen. Alleen wilde ik ze goed donker zwart hebben. Ik kon het gewoon niet vinden hoe ik het in gedachte had. Dus ik ben opzoek gegaan naar een extra setje achterlichten op marktplaats en kocht deze spray bij Brezan en ben zelf aan de slag gegaan.

Als eerst had ik voor een mooi prijsje deze gloednieuwe lampen gescoord op marktplaats. Alles op de lampen afgeplakt waar geen spray moest komen. De grond helemaal afgedekt met kranten en we konden beginnen.

Na 3 lagen Motip zagen de lampen er al een stukje donkerder uit. Als jezelf een iets donkerdere tint wil geven aan je lampen is 3 tot 5 lagen mooi.

Hier zie je hoe de lampen er uit zagen met 5 lagen spray.

Ook gaaf! Maar niet wat ik wilde want je kon nog steeds de rode kleur van het glas er doorheen zien en het moest echt zwart worden!

Hier zie je het resultaat van 8 lagen Motip spray. Ik nam af en toe een foto met de flits aan omdat de reflector van de lampen nog wel moest werken. Dit om minder op te vallen bij de politie want je kan er op aangesproken worden.

Gelukkig werkte de reflector nog. Maar hij moest nog ietsjes donkerder.

10 lagen Motip spray verder. Het begint er op te lijken! Nog een paar lagen en ik ben tevreden!

12 lagen en zie hier het resultaat!

Mooi donker en de reflector werkt nog!

Ik ben blij met het resultaat na een middagje aanklooien.

Ik heb alleen nog niet getest hoe het staat op de auto dus zie hier een before en after foto.

De rooie lampen heb in nu nog als extra setje en de zwarte zitten er nu standaard in.

Zoals je ziet zijn ze mooi donker uitgevallen maar ze laten nog meer dan genoeg licht door en ook de reflector werkt nog.

Ik heb er LED lampen in gezet voor extra fel licht, zodat ik goed zichtbaar ben.

Zoals je ziet schijnt er meer dan genoeg licht doorheen. (Dit was toen het schemerde buiten) ook overdag ben je even goed zichtbaar.

Als je je auto net een wat stoerdere look wil geven is dit een leuk idee!

Let wel op dat je niet met deze lichten door de APK komt. Zie de tekst hieronder:

APK keuringseis aan de staat van de verlichting is dat alles vochtdicht moet zijn en het lichtbeeld niet vertekend mag zijn. Glazen dienen helder te zijn, ongeverfd en mogen minimaal voor 25% afgeschermd zijn.

Vandaar dat ik dus 2 paar achterlichten heb.

Ook kan er dus wat van gezegd worden door de politie, maar als je het niet “te” gek maakt, je gewoon goed zichtbaar bent en je reflectoren op je lichten nog werken.

Dan heb je een grote kans dat ze er niks van zeggen omdat er ook donkere lampen te koop zijn.

Met 1 bus redde ik makkelijk om allebei me lampen te spuiten.

Ik hoop dat jullie dit artikel interessant vonden!

Cheers!

Robbert

Advertenties

Auteur: confessionsofawhiskyfreak

hey people, welkom op mijn blog! Mijn naam is Robbert, geboren op 2 december 1991 en ik ben de bedenker van de blog “confessions of a whisky freak” Qua baan werk ik in de zorg. Een super mooie baan waar ik met veel plezier naar toe ga. Mijn vriendin is al jaren blogger (www.edithsofia.nl) en om haar zo bezig te zien met haar blog heeft mij ook geïnspireerd om mijn eigen blog te starten maar dan over mijn grote hobby... whisky! Wat kan je zoal verwachten? Reviews van whisky, whiskey, bourbon. Maar af en toe maken we ook eens een uitstapje naar bijvoorbeeld een lekker gerecht. Maar soms ook iets van een gadget of baard stuff. Vaak dan wel weer whisky gerelateerd uiteraard. Voor contact kunt u mailen naar: info@confessionsofawhiskyfreak.nl Ik sta open voor suggesties, tips, vragen & samenwerkingen. Cheers! Robbert ( confessions of a whisky freak)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *