The Cloakroom. Your personal shopper

Mannen!

Laten we meteen eerlijk zijn tegen elkaar. . . We hebben allemaal ergens wel een heel klein beetje een hekel aan shoppen.

Met al die kleding, pashok in en weer uit, groter shirtje of kleiner halen, rijen bij de pashokjes en dan ook nog die drukte in de winkel zelf!

DRAMA!

Nu heb ik voor jou DE tip!

The Cloakroom!

Wat is the Cloakroom?

Dit is een bedrijf met allemaal personal shoppers. Via je account voeg je toe wat je leuk vind. Dit doe je door bijvoorbeeld foto’s van jezelf toe te voegen aan je account. Jou personal shopper bekijkt dit dan en kiest op basis daarvan mooie kledingstukken voor jou uit.

Ik kreeg laatst ook weer een belletje van mijn personal shopper. Hij/zij belt me elke 3 maanden om te vragen of ik nog iets nodig heb of iets zoek. En of ik een nieuwe box nodig heb. Dit heb ik zo ingesteld op mijn account maar je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld elke 2 maanden of elke 4 maanden.

De kleding in de box zit altijd mooi verpakt. Ook krijg je altijd een leuk persoonlijk berichtje van jou personal shopper. Alle andere papieren zitten altijd in een luxe mapje.

Setje 1.

setje 2.

Ik had dit keer aan mijn personal shopper gevraagd om broeken. Daar matchen ze dan altijd een toffe outfit bij.

Hier heb ik een trui aan van het merk KHRKTR en een broek van Espirit casual.

Deze blouse van Selected Homme is ook super tof!

Deze broek van Jack & Jones vond ik echt helemaal tof! Deze heb ik dan uiteindelijk ook gekozen om te houden.

De trui is van het merk J. Lindeberg. Ik vind dit merk super tof maar vaak is dit we een prijzig merk. Dus die heb ik nu maar even laten schieten.

Ook deze Timberland schoenen zaten er in. Ik kwam er alleen achter dat mijn voeten toch een maatje groter zijn geworden. Dit heb ik dus ook meteen aangepast in mijn account.

Ik zal hieronder de totale lijst plaatsen van wat er ongeveer allemaal in een box zit.

Ik ben zelf al lid sinds 2016 van the Cloakroom. Van de 10 boxen heb ik er 7 keer wat uit besteld.

De personal shoppers weten vaak echt precies mijn smaak qua kleding. Soms zo goed dat ik al vaak wat had of iets wat er op leek wat in de box zat.

Nu is natuurlijk de ham vraag ook nog… wat kost dit nou eigenlijk?

Het antwoord is heel simpel. Je betaald alleen wat je houd. Alle verzendkosten zijn voor the Cloakroom en ook het retour sturen van je box is op hun kosten.

Dus zit er een keer niks in de box, dan stuur je hem gewoon terug en kost het je niks.

Je kan trouwens zelf invullen wat je budget voor alles is. Dus zo zorg je ervoor dat je niet opeens een box krijgt met alleen maar prijzige kleding, maar ook betaalbare kleding voor jou portomenee.

Ik raad het eigenlijk alle mannen aan om het sowieso een keer te proberen. De afgelopen jaren is the Cloakroom flink uitgebreid met het aantal merken waar ze mee samen werken. Zo zit er eigenlijk bijna altijd wel wat tofs bij.

Mocht je het niks vinden stuur je hem gewoon terug en heeft het je niks gekost.

Als je de volgende link gebruikt om lid te worden krijg je €50 korting op je bestelling!

https://www.thecloakroom.nl/in/5CB0ED

(Dit geld vanaf een besteding van €150)

Ik ben erg benieuwd of jullie ook zo blij zijn als ik met the Cloakroom!

Let me know!

Cheers,

Robbert

Advertenties

Auteur: confessionsofawhiskyfreak

hey people, welkom op mijn blog! Mijn naam is Robbert, geboren op 2 december 1991 en ik ben de bedenker van de blog “confessions of a whisky freak” Qua baan werk ik in de zorg. Een super mooie baan waar ik met veel plezier naar toe ga. Mijn vriendin is al jaren blogger (www.edithsofia.nl) en om haar zo bezig te zien met haar blog heeft mij ook geïnspireerd om mijn eigen blog te starten maar dan over mijn grote hobby... whisky! Wat kan je zoal verwachten? Reviews van whisky, whiskey, bourbon. Maar af en toe maken we ook eens een uitstapje naar bijvoorbeeld een lekker gerecht. Maar soms ook iets van een gadget of baard stuff. Vaak dan wel weer whisky gerelateerd uiteraard. Voor contact kunt u mailen naar: info@confessionsofawhiskyfreak.nl Ik sta open voor suggesties, tips, vragen & samenwerkingen. Cheers! Robbert ( confessions of a whisky freak)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *