Hey people!

Voor mij was het weer eens tijd voor nieuwe schoenen. Ik heb vaak maar 1 paar schoenen die ik dagelijks draag tot ze helemaal af zijn, dit duurt meestal ongeveer 1 jaar. Nou….. dat was nu zeker het geval. Hahahaha.

De zool was helemaal los gekomen en viel een paar dagen geleden er gewoon helemaal af.

Ik vind schoenen altijd wel tof. Ze kunnen je outfit echt maken of breken of de “finishing touch” er aan geven.

Nu vond ik de laatste lijn van Vans. Een samenwerking samen met Disney om de 90ste verjaardag van Mickey Mouse te vieren.

Vans doet wel vaker samenwerkingen. Zo wilde ik een keer een hele vette schoen kopen van Vans in samen werking met Toy Story. Hierop stond op de onderkant “Andy”. De naam van de jongen waar het speelgoed in de gelijknamige films van is.

Ik hou van dit soort details!

En zo heb ik ook een keer Vans gehad met allemaal katten er op. Hiermee steunde je een goed doel tegen het mishandelen van dieren.

Maar nu dus weer een samenwerking met Disney.

Ik vond deze super gave schoenen via google. Ik wist dat ik sowieso weer Vans wilde en toen ik deze schoenen zag wist ik meteen dat die het moesten worden.

Het leuke is ook dat ze altijd maar voor een bepaalde tijd te koop zijn. Dus je heb altijd wel redelijk unieke schoenen.

Ik kocht mijn schoenen bij ASOS. En 2 dagen later waren ze binnen.

Op de doos staat een grote “vintage look” mickey mouse. Zo zag mickey er uit rond 1928-1935.

De schoenen heten “sorcerer’s apprentice” wat dan weer een segment is uit de Disney film Fantasia uit 1940 waar dan weer het verhaal in word gebruikt van dichter Goethe genaamd sorcerer’s apprentice.

Snap je het nog haha.

De buiten kant van de schoen heeft 1 gele ster en maan. De binnenkant heeft dezelfde print maar dan zonder het gele.

De zool heeft allerlei gele sterretjes en maantjes er op.

Op de achterkant staat subtiel Mickey als de sorcerer’s apprentice. Hij valt niet heel erg op maar hij staat er wel! Echt een top detail van de schoen!

Zoals je kan zien is de hele schoen mooi in de style gemaakt van de fantasia film.

De veters met sterren er op maken het echt af. Al met al is dit gewoon een hele stoere schoen!

Ze zitten top en lopen heerlijk! Ik kon gewoon mijn normale schoenmaat bestellen. Ze vallen dus niet groter uit of kleiner.

Ik ben erg blij met deze nieuwe sneakers. Zoek je zelf nog redelijk unieke schoenen kijk dan zeker even bij de rest van de Disney collectie want er staat nog meer gaaf spul tussen!

Ik ben wel benieuwd! Hebben jullie ook de neiging om vaak wat apartere schoenen te kopen of hou je het liever classic?

Bedankt voor het lezen!

Cheers!

Robbert

Advertenties

Auteur: confessionsofawhiskyfreak

hey people, welkom op mijn blog! Mijn naam is Robbert, geboren op 2 december 1991 en ik ben de bedenker van de blog “confessions of a whisky freak” Qua baan werk ik in de zorg. Een super mooie baan waar ik met veel plezier naar toe ga. Mijn vriendin is al jaren blogger (www.edithsofia.nl) en om haar zo bezig te zien met haar blog heeft mij ook geïnspireerd om mijn eigen blog te starten maar dan over mijn grote hobby... whisky! Wat kan je zoal verwachten? Reviews van whisky, whiskey, bourbon. Maar af en toe maken we ook eens een uitstapje naar bijvoorbeeld een lekker gerecht. Maar soms ook iets van een gadget of baard stuff. Vaak dan wel weer whisky gerelateerd uiteraard. Voor contact kunt u mailen naar: info@confessionsofawhiskyfreak.nl Ik sta open voor suggesties, tips, vragen & samenwerkingen. Cheers! Robbert ( confessions of a whisky freak)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *