The Body Shop: beard care kit

Hey people!

Heb je een baard of wil je graag een baard laten staan? Dan is regel 1 van de “beard bible” : onderhouden die handel.

Niks is mooier dan een strakke baard. Je wilt tenslotte niet lijken op de plaatselijke zwerver omdat je je baard laat groeien.

Vandaag gaan we het dan ook hebben over een mooi setje van The Body Shop voor je baard.

Afgelopen kerst kreeg ik dit mooie setje cadeau van mijn zusje. Een top cadeau want ik had er toevallig diezelfde week ook mee in me handen gestaan voor mezelf.

Een mooie kartonnen koker die je makkelijk mee kan nemen op reis. Dat is wat je op het eerste gezicht ziet.

Het bovenste gedeelte trek je er makkelijk van af. In je pakketje zie je dan:

  • Een pochetje
  • Een baardschaar
  • Baardolie
  • Een baard kammetje

Het pochet is gemaakt van 100% gerecyclede sari en ziet er leuk en kleurrijk uit. Dit kan je mooi gebruiken om je spulletjes op te leggen als je je baard bij gaat werken.

Je kan hem natuurlijk ook mooi opvouwen en als pochet gebruiken in je colbert. Val je mooi mee op en lekker origineel!

Je zal misschien denken nadat je het las “een baardschaar??”.

Yes een baardschaar! Deze schaar heeft aan het einde ronde randen in plaats van scherpe puntjes. Zo kan je mooi strak je lijnen bij knippen zonder dat je er straks uit ziet als iemand met een mislukte “chelsea smile”.

De baard kam is echt top! Hij is klein en dus makkelijk mee te nemen. Moet je ergens heen terwijl het hard waait? Baard kam in je zak en voordat je naar binnen gaat even je baard weer strak kammen en je bent weer helemaal het heertje.

Ow en hij heeft de vorm van een snor. Persoonlijk vind ik dit wel een leuke touch.

Dan heb je last but not least de baardolie. Als je een wat vollere baard heb ik baardolie echt top. Maar ook voor een kortere baard is baardolie erg fijn. Het verzacht lekker en verzorgd ook nog.

In dit setje zit 30ML baardolie en hij is ook nog eens 100% vegan. De geur is salie en cedar. Een heerlijke geur voor in je baard die dus ook nog eens erg goed voor je huid en je baard is.

Ik ben blij met dit cadeau. Nee, ik ben f*cking blij met dit cadeau.

Dus mannen met baarden en mannen die graag een baard willen laten staan. Dit setje is een must have in je collectie als je nog niet een soort gelijk setje heb.

Hol snel even naar je plaatselijke Body Shop want ze gaan heel hard zeker nu er 50% korting op zit! Op de website zijn ze al niet meer leverbaar maar vaak hebben de stenen winkels zelf wel nog wat.

Ik ben benieuwd of jullie ook al een soort setje als dit hebben of dat jullie nu massaal naar The Body Shop gaan rennen. Let me know!

Cheers!

Robbert

Advertenties

Auteur: confessionsofawhiskyfreak

hey people, welkom op mijn blog! Mijn naam is Robbert, geboren op 2 december 1991 en ik ben de bedenker van de blog “confessions of a whisky freak” Qua baan werk ik in de zorg. Een super mooie baan waar ik met veel plezier naar toe ga. Mijn vriendin is al jaren blogger (www.edithsofia.nl) en om haar zo bezig te zien met haar blog heeft mij ook geïnspireerd om mijn eigen blog te starten maar dan over mijn grote hobby... whisky! Wat kan je zoal verwachten? Reviews van whisky, whiskey, bourbon. Maar af en toe maken we ook eens een uitstapje naar bijvoorbeeld een lekker gerecht. Maar soms ook iets van een gadget of baard stuff. Vaak dan wel weer whisky gerelateerd uiteraard. Voor contact kunt u mailen naar: info@confessionsofawhiskyfreak.nl Ik sta open voor suggesties, tips, vragen & samenwerkingen. Cheers! Robbert ( confessions of a whisky freak)

2 gedachten over “The Body Shop: beard care kit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *