Pan drwal X bulleit bourbon baardverzorging

Hey people,

Zoals jullie misschien weten ben ik onwijs geïnteresseerd in alles wat met whisk(e)y te maken heeft. Maar als baard drager ook geïnteresseerd in alles wat met de verzorging van de baard te maken heeft. Als die 2 combinaties samen komen dan duik ik er meteen vol in.

Zo kwam ik op instagram Pan drwal tegen. Een Pools bedrijf wat gezichtverzorgings producten maakt voor mannen! En laten hun nou een samen werking hebben met bulleit bourbon!

You sir… you’ve got my full attention!

Een cosmetisch bedrijf dus die een samenwerking aan is gegaan met bulleit bourbon. Met de geuren geïnspireerd op de bourbon. Ik was zeer nieuwsgierig hiernaar want dit is natuurlijk 100% in mijn straatje van interesses.

Even later ontving ik een doos vanuit polen met daarin de baardverzorgings producten.

Een hele lijn bestaande uit een aftershave, een douche gel, een baard olie, een baard shampoo en een baard balsem.

Ik gebruik de producten nu ongeveer een maand en ik gebruik de meeste elke dag. Ik zal ze stuk voor stuk even doorlopen met jullie.

Wat ook nog even goed is om te melden is dat alle producten niet getest zijn op dieren en alleen uit natuurlijke producten bestaan. Alles wordt met de hand gemaakt.

De baardolie

De baardolie gebruik ik op dagen dat ik niet naar mijn werk hoef of als we niet iets heel boeiends gaan doen.

De olie verzacht mijn baard onwijs goed. Het geeft mijn baard een gevoed gevoel en maakt hem lekker fluffy.

Gebruik ongeveer 3 tot 5 druppeltjes bij een baard van “normale” lengte. Als je een langere baard heb kan je het beste wat meer druppeltjes gebruiken. Even doorkammen met je baardkam en klaar. Het beste is om het om een handdoek droge baard in te smeren.

De baard balsem

De baard balsem gebruik ik vaak na het wassen van mijn baard, of als ik naar iets belangrijks moet of mijn werk.

Ik kies op dat soort momenten voor de balsem omdat deze je baard iets beter on model houd. De balsem is hard maar met een beetje warme vingers kan je makkelijk wat pakken.

Ik had nog nooit een baard balsem gebruikt maar ik vind dit echt geweldig spul!

Vergeet ook hier je baardkam niet.

De baard shampoo

De baard shampoo. Een essentiële stap in het reinigen van je baard. Een baard shampoo is ook anders dan een gewone shampoo. In een gewone shampoo zitten vaak ingrediënten die je baard uitdrogen. In een baard shampoo uiteraard niet.

Een baardhaar is anders dan gewoon haar het beste is dan ook om je baard 1 / 2x je baard te wassen met baard shampoo. Ik doe het zelf vaak op zaterdag… waarom? Geen idee haha, maar het is wel handig om er een vaste dag in de week voor te pakken.

Was je baard grondig maar ga niet lopen schrobben. Dat vinden de haren van je baard niet heel fijn. Een goed verzorgde baard zorgt ook voor betere haargroei. Dus vergeet je baardolie of balsem niet na het afdrogen.

Baarden worden helaas nog wel eens voor vies aangezien maar zo zie je maar. Niks van waar! Iemand die goed voor zijn baard zorgt zal schonere baard haren hebben dan een random tokkie die haar hoofd haren helemaal dood blondeert haha.

De douche gel

De douche gel gebruik ik dagelijks. Heerlijke geur en voelt verzorgend als je hem gebruikt. Je merkt en voelt dat het een kwalitatief goeie douchegel is.

De douchegel is gemaakt op basis van kokosolie en kan ook prima gebruikt worden om je haren mee te wassen.

De aftershave

De aftershave is ook een topper! Zacht en een verfrissend gevoel na bij werken van je baard met je baard trimmer.

Een geweldige collectie! Ik gebruik het dagelijks met veel plezier.

De geuren zijn heerlijk en zijn afgeleid van de smaken van de bourbon. Wat mij meteen opviel was de geur van sinaasappel. Verder geuren van paprika, karamel en peper. Een goeie mannelijke geur maar eentje die niet overheerst. Ik draag vaak mijn parfum en nog overheen en dat matcht prima.

Jammer is dat het niet ergens in nederland te krijgen is. Je besteld het via hun eigen Website en hun sturen het via polen naar je toe. Dit werkt overigens perfect hoor en zonder moeite. Hun website heeft gewoon een engelse vertalingsfunctie en je kan hem omzetten in euro’s.

Dikke tip dus voor een barbershop hier in nederland die nog een tof product zoekt. Dit wil je hebben!!

Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te lezen.

Cheers!

Robbert.

Advertenties

Auteur: confessionsofawhiskyfreak

hey people, welkom op mijn blog! Mijn naam is Robbert, geboren op 2 december 1991 en ik ben de bedenker van de blog “confessions of a whisky freak” Qua baan werk ik in de zorg. Een super mooie baan waar ik met veel plezier naar toe ga. Mijn vriendin is al jaren blogger (www.edithsofia.nl) en om haar zo bezig te zien met haar blog heeft mij ook geïnspireerd om mijn eigen blog te starten maar dan over mijn grote hobby... whisky! Wat kan je zoal verwachten? Reviews van whisky, whiskey, bourbon. Maar af en toe maken we ook eens een uitstapje naar bijvoorbeeld een lekker gerecht. Maar soms ook iets van een gadget of baard stuff. Vaak dan wel weer whisky gerelateerd uiteraard. Voor contact kunt u mailen naar: info@confessionsofawhiskyfreak.nl Ik sta open voor suggesties, tips, vragen & samenwerkingen. Cheers! Robbert ( confessions of a whisky freak)

2 gedachten over “Pan drwal X bulleit bourbon baardverzorging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *