L’oréal men expert baardolie.

Hey people!

Alle mannen met een baard weten het wel. Baardolie is leven!

Een goed verzorgde baard kan niet zonder onder andere baardolie.

L’oréal heeft een hele mooie lijn genaamd barberclub. Hier vind je alles voor een strakke baardverzorging.

Vandaag gaan we het hebben over de baardolie uit de barberclub lijn.

Het kan zo zijn dat je denkt wat is baardolie nou weer? Dus laat ik dat eerst even uitleggen.

Heel kort gezegd is baardolie gewoon een verzorgingsproduct voor je baardharen en de onderliggende huid.

Als je goeie baardolie heb dan zitten daar natuurlijke ingrediënten en de juiste stoffen in die zorgen voor een mooie verzorgde, gevoede baard met stevige baardharen.

Mannen met een baard weten het al. Een goeie baard laten groeien kost ook tijd. En heel heel heel veel jeuk! Door de baardolie wordt de jeuk in ieder geval weggehaald en doordat je een gezonde baard groei krijgt door het gebruiken van de olie groeit je baard ook beter.

Baardolie zorgt er ook voor dat je baard niet eruit komt te zien als die springende baard van de zwerver op de hoek. Je kan hem makkelijker doorkammen ook als je baard wat langer is.

En als kers op de taart maakt het je baard ook nog eens heerlijk zacht en het ruikt ook nog eens lekker!

Oke. Oftewel. Baardolie is de hemel voor mannen met baarden.

L’oréal heeft 2 soorten baardolie. Voor de korte baard en voor de lange baard.

Zelf heb ik een wat langere baard en gebruik is dus ook de olie daarvoor.

Nu moet je niet denken dat je hierdoor met een baard vetter dan 10W40 olie rond loopt. 3 tot 5 druppels op je handpalm en goed in masseren en verdelen over je baard is meer dan voldoende voor de hele dag. Bedenk je wel dat hoe langer je baard is hoe meer druppels je nodig heb.

De olie is in het begin wat vettig. Na een half uurtje ongeveer trekt de olie wel goed in je baard. Pas dus in het begin op met vet vlekken. Je kan daarna je handen even wassen maar met zo’n 10 minuutjes is het wel in je handen getrokken dus dat is net waar je voorkeur legt.

De geur van deze baardolie vind ik persoonlijk wel erg lekker. Een klein beetje spicy met wat hout tonen deed het me aan denken. Hij is niet super overheersend dus je kan er prima je favoriete parfum bij dragen.

Na het aanbrengen gebruik ik altijd het kammetje uit de beard care kit van de body shop.

Helaas zitten er wel wat onnatuurlijke ingrediënten in deze baardolie. Daarom is het een prima olie om eens kennis te maken met het fenomeen baardolie maar mooi zou wel zijn om daarna een goeie natuurlijke baardolie te kopen.

De baardolie is voor ongeveer €15 te koop bij een Kruidvat of Etos. Maar kleine tip, op bol.com zag ik hem voor onder de €10 voorbij komen.

Zo zie je maar. Een mooie goeie baard vergt veel meer aandacht dan alleen niet scheren. Zelf zeg ik altijd:

Scheren vergt minder werk dan het onderhouden van je baard.

Ik ben wel erg benieuwd naar welke baardolie jullie gebruiken! Let me know!

Cheers!

Robbert

Advertenties

Auteur: confessionsofawhiskyfreak

hey people, welkom op mijn blog! Mijn naam is Robbert, geboren op 2 december 1991 en ik ben de bedenker van de blog “confessions of a whisky freak” Qua baan werk ik in de zorg. Een super mooie baan waar ik met veel plezier naar toe ga. Mijn vriendin is al jaren blogger (www.edithsofia.nl) en om haar zo bezig te zien met haar blog heeft mij ook geïnspireerd om mijn eigen blog te starten maar dan over mijn grote hobby... whisky! Wat kan je zoal verwachten? Reviews van whisky, whiskey, bourbon. Maar af en toe maken we ook eens een uitstapje naar bijvoorbeeld een lekker gerecht. Maar soms ook iets van een gadget of baard stuff. Vaak dan wel weer whisky gerelateerd uiteraard. Voor contact kunt u mailen naar: info@confessionsofawhiskyfreak.nl Ik sta open voor suggesties, tips, vragen & samenwerkingen. Cheers! Robbert ( confessions of a whisky freak)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *