Elegance hair & beard oil

Hey people!

Vandaag weer een review over een baardolie.

Dit keer de baardolie van Elegance .

Deze kocht ik tijdens mijn tripje naar Barberclub Wens in het begin van deze maand.

Ik heb hem vanaf toen elke dag gebruikt dus tijd om even terug te blikken op het product.

In tegenstelling tot de baardolie die ik altijd gebruikte van L’oreal bestaat de olie van Elegance helemaal uit natuurlijke producten, dit betekent een feestje voor je baard.

Ik wist dat een goeie baardolie essentieel was maar had zelf nog geen goeie gevonden. Ik wist dat er in de olie van L’oreal stoffen zaten die niet natuurlijk waren maar dat het zo veel uitmaakte wist ik niet.

De olie van L’oreal maakt je baard wel vettig maar voed minimaal en door de onnatuurlijke stoffen droogt je baard juist uit inplaats van dat het verzorgd.

Mijn baard blijft nu de hele dag mooi en ziet er voller uit. Ik heb oprecht zelf ook het idee dat het zeker helpt bij een vollere baard.

Waar ik bij de l’oreal olie 3 tot 5 pompjes nodig had om mijn baard te voeden heb ik van de Elegance beard & hair oil slechts een half pompje nodig.

Een klein drupje is al genoeg omdat het mooie natuurlijke olie is.

In het begin gebruikte ik nog wel eens teveel en dan krijg je in je baard olie druppels. Als je dat dus ook heb gebruik dan de helft van wat je gebruikt.

De geur is een beetje zoetig maar niet overheersend.

Mijn vriendin vind hem erg lekker en veel beter ruiken dan de oliën die ik hiervoor gebruikte.

De olie van Elegance is dikker dan ik gewend ben en is meer een soort gel maar brengt daardoor makkelijker aan en loopt het niet langs je handen naar beneden.

Na gebruik wel even je handen wassen want je handen worden goed vet ervan.

Eigenlijk heeft deze olie alleen maar pluspunten.

+ hij brengt makkelijk aan

+ je hebt er maar weinig van nodig

+ prijs / kwaliteit verhouding

+ geur

Ik heb dit flesje gekocht bij barberclub wens in Heerhugowaard maar hij is ook online te bestellen.

Een dikke aanrader voor wie zijn baard lief heeft.

Cheers!

Robbert

Advertenties

Auteur: confessionsofawhiskyfreak

hey people, welkom op mijn blog! Mijn naam is Robbert, geboren op 2 december 1991 en ik ben de bedenker van de blog “confessions of a whisky freak” Qua baan werk ik in de zorg. Een super mooie baan waar ik met veel plezier naar toe ga. Mijn vriendin is al jaren blogger (www.edithsofia.nl) en om haar zo bezig te zien met haar blog heeft mij ook geïnspireerd om mijn eigen blog te starten maar dan over mijn grote hobby... whisky! Wat kan je zoal verwachten? Reviews van whisky, whiskey, bourbon. Maar af en toe maken we ook eens een uitstapje naar bijvoorbeeld een lekker gerecht. Maar soms ook iets van een gadget of baard stuff. Vaak dan wel weer whisky gerelateerd uiteraard. Voor contact kunt u mailen naar: info@confessionsofawhiskyfreak.nl Ik sta open voor suggesties, tips, vragen & samenwerkingen. Cheers! Robbert ( confessions of a whisky freak)

2 gedachten over “Elegance hair & beard oil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *