Hey people,

Afgelopen week kreeg ik de tip van the dutch beer dad dat ze bij de LIDL nu Faxe bier verkopen.

Dit bier heb ik wel eens in Duitsland gekocht bij een benzinepomp dus ik dacht ik ga even een blikje halen er van… echter toen ik de designs zag ging ik met wel meer dan 1 blik naar huis.

Oke Faxe bier dus. De eerste keer dat ik dit kocht was toen ik een keer door Duitsland reed en moest tanken.

Bijgekomen van het feit dat je in Duitsland gewoon bier kan halen langs de snelweg moest ik daarna bijkomen van de grootte van deze blikken!

Dit zijn namelijk niet de blikjes van 0,33CL die wij gewend zijn. Dit zijn zelfs niet de blikken van 0,5L. Nee dit zijn liter blikken!

1 liter bier… dit is dus even doorzetten als je hem open heb gemaakt en zou dus ideaal zijn als je visite heb. Dat voorkomt een bier klots buik hahaha.

Faxe is een bier merk uit Denemarken wat wordt gebrouwd in het plaatsje Fakse en is vooral bekend door zijn literblikken.

Het bier vond ik wel goed smaken maar verwacht er geen speciaal bier van.

Toen ik de designs van deze blikken zag kon ik ze dus niet laten staan. Dit staat super gaaf in je kast!

Zelf houd ik altijd wel van dingen met de mythologieën uit Scandinavië.

Dus deze viking designs kon ik niet laten staan en kocht ze dus alle 4.

Op het eerste blik zie je Thor met zijn hamer vechtend tegen een beest uit de onderwereld.

Blik 2 zijn design bestaat uit vikingen die feesten en zich tegoed doen aan bier, vrouwen en eten.

Blik 3 lijkt een soort ritueel te zijn met een druïde.

Blik 4 lijkt op een feest in een taverne waarbij kroezen bier gedronken worden terwijl er een rondborstige rode dame of de tafel danst.

Deze mooie designs zijn uit de collectors edition uit 2018 en zijn op dit moment te koop bij LIDL.

Laat het smaken maar geniet met mate.

Cheers,

Robbert.

Advertenties

Auteur: confessionsofawhiskyfreak

hey people, welkom op mijn blog! Mijn naam is Robbert, geboren op 2 december 1991 en ik ben de bedenker van de blog “confessions of a whisky freak” Qua baan werk ik in de zorg. Een super mooie baan waar ik met veel plezier naar toe ga. Mijn vriendin is al jaren blogger (www.edithsofia.nl) en om haar zo bezig te zien met haar blog heeft mij ook geïnspireerd om mijn eigen blog te starten maar dan over mijn grote hobby... whisky! Wat kan je zoal verwachten? Reviews van whisky, whiskey, bourbon. Maar af en toe maken we ook eens een uitstapje naar bijvoorbeeld een lekker gerecht. Maar soms ook iets van een gadget of baard stuff. Vaak dan wel weer whisky gerelateerd uiteraard. Voor contact kunt u mailen naar: info@confessionsofawhiskyfreak.nl Ik sta open voor suggesties, tips, vragen & samenwerkingen. Cheers! Robbert ( confessions of a whisky freak)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *